Prof. Wiąckowski dla Optymalnych.

   Prof. Stanisław K. WIĄCKOWSKI – „Żywność genetycznie modyfikowana a problem alergii” (cz.II) – czyta Jan Kwaśniewski specjalnie dla Internautów odwiedzających tę stronę.


   „Przeciwnicy takiej żywności coraz głośniej wyrażają swoje obawy argumentując to lawinowo wzrastającym zagrożeniem chorobami alergicznymi i zagrożeniem środowiska.
Należy tu zaliczyć między innymi:
– możliwość zdominowania upraw przez odmiany zmodyfikowane i graźba ograniczenia 
  bioróżnorodności;
– możliwość pojawienia się superchwastów odpornych na herbicydy;

c.d. – w pliku dźwiękowym.

Pliki dołączone do artykułu

lp. Opis/Plik Rozmiar Pobierz
1 Prof. Wiąckowski – „Żywność genetycznie modyfikowana a problem alergii” (cz.II) – czyta Jan Kwaśniewski 1.08 MB pobierz
2 Prof. Wiąckowski – „Żywność genetycznie modyfikowana a problem alergii” (cz.II) – czyta Jan Kwaśniewski -.txt – Krystyna*Opty*. 40 KB pobierz
Przewijanie do góry