Prezentacja żywności optymalnej

Prezentacja Pieczywa Optymalnego
01-01-2004

Producent pieczywa optymalnego - Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Janiccy Regina, Dariusz z siedzibą w Chludowie k/Poznania oferuje do sprzedaży wysyłkowej pieczywo optymalne oparte na recepturach dra Jana Kwaśniewskiego oznaczone znakiem "ŻO".
Sprzedaż jest prowadzona dla odbiorców indywidualnych i hurtowych.

Szczegółowe informacje na temat możliwości zaopatrzenia się pieczywo i wyroby cukiernicze zgodne z zaleceniami Żywienia Optymalnego  Pana Dr-a Jana Kwaśniewskiego znajdą Państwo pod następującym adresem:      PPH Janiccy






CHLEB BIAŁKOWY Z ZIARNEM
Masa netto 0,4 kg
 Wartość odżywcza 100g produktu:
Białko - 12 g
Tłuszcz - 23 g    Węglowodany - 10g

CHLEB BISZKOPTOWY Z ZIARNEM
Masa netto  0,4 kg     Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko - 12 g
Tłuszcz - 28 g     Węglowodany - 9 g

CHLEB  BISZKOPTOWY
 Masa netto 0,4 kg
 Wartość odżywcza
100g produktu:
Białko - 11,2 g
Tłuszcz - 20 g Węglowodany - 10 g

CHLEB  ORZECHOWY
Masa netto: 0,4 kg    i  0,2 kg
Wartość odżywcza 100 g produktu:
 Białko -  12,7 g
Tłuszcze - 44,5 g Węglowodany - 1,2 g     Produkt bezglutenowy, nie zawiera mąki zbożowej

CHLEB  OTRĘBOWY     Masa netto 0,4 kg     Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko - 10,9 g
Tłuszcz - 21,6 g Węglowodany - 9,2 g

CHLEB SŁONECZNIKOWY     Masa netto: 0,5 kg   i   0,25 kg     Wartość odżywcza 100 g produktu: Białko - 13,8 g Tłuszcz - 36,6 g Węglowodany - 5 g      Produkt bezglutenowy, nie zawiera mąki zbożowej

MAZUREK ORZECHOWY:-         z orzechów włoskich-         z orzechów laskowychMasa netto 0,2 kgWartość odżywcza 100 g produktu:Białko -  8,81 g
Tłuszcz - 59,46 g Węglowodany - 19,85 g
Produkt bezglutenowy, nie zawiera mąki zbożowej

PALUSZKI  SEROWE    Masa netto 0,2 kg
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko - 10,1 g
Tłuszcz - 40,2 g
 Węglowodany - 23,1 g

PIERNIK
Masa netto 0,5 kg
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko - 10 g
Tłuszcz - 24,2 g Węglowodany - 19 g

SERNIK LUKSUSOWY
Masa netto 0,5 kg      Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko - 13,1 g
Tłuszcz - 28,9 g
Węglowodany - 5,8 g

SERNIK WIEDEŃSKI      Masa netto 0,5 kg  Wartość odżywcza 100 g produktu:Białko - 13,1g
Tłuszcz - 28,9 g Węglowodany - 5,8 g

ROLADA ORZECHOWA Masa netto 0,5 kg   i ,8 kg
Wartość odżywcza  100g produktu:Białko - 10 gTłuszcz - 38 g Węglowodany - 11 g  Produkt bezglutenowy, nie zawiera mąki zbożowej

MAZUREK ORZECHOWY:
z orzechów włoskich
- z orzechów laskowych
Masa netto 0,2 kg
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Białko -  8,81 g
Tłuszcz - 59,46 g
Węglowodany - 19,85 g
Produkt bezglutenowy, nie zawiera mąki zbożowej

CIASTKA  FRANCUSKIE
Masa netto 0,2 kg
Wartość odżywcza 100 g produktu: Białko - 6,8 g
Tłuszcze - 52,3 g Węglowodany - 37,3 g

źródło inf. PPH Janiccy
[Wstecz]


Aktualności
Zapowiedzi
Dr Kwaśniewski
Żywienie Optymalne
Dieta Optymalna
Artykuły do publikacji
Artykuły opublikowane
Prasa
Kuchnia Optymalna
Prezentacja żywności optymalnej
Książki
Uroczystość w Chełmie.
więcej » 
Copyright © 2004-2015 Jan Kwaśniewski & Tomasz Kwaśniewski