Aktualności

Wielkanoc.
12-04-2006

Świąteczne zakupy. (cz. II)

        Jak robić zakupy?
   W jednym kg szpiku kostnego, wołowego  jest aż 8220 kcal. W jednym kg szpiku zawarte jest 32 g białka o najwyższej wartości biologicznej i 900 g najlepszego tłuszczu. Kilogram kości szpikowych kosztuje około 0,4 zł, a jeden kg szpiku można uzyskać...



c.d. - w pliku dźwiękowym.
"Żywienie Optymalne"

   
[Wstecz]

 Pliki doczone do artykuu:
Opis/PlikRozmiarPobierz
Jan Kwaśniewski, Żywienie Optymalne (WGP) - "Jak robić zakupy?" cz. II644 KBpobierz
 

Aktualności
Zapowiedzi
Dr Kwaśniewski
Żywienie Optymalne
Dieta Optymalna
Artykuły do publikacji
Artykuły opublikowane
Prasa
Kuchnia Optymalna
Prezentacja żywności optymalnej
Książki
Uroczystość w Chełmie.
wicej » 
Copyright © 2004-2015 Jan Kwaśniewski & Tomasz Kwaśniewski