Galeria

Szanowni Państwo
PPH Janiccy wykonuje na życzenie klienta torty optymalne o różnych kształtach, smaku i dekoracji w ramach niżej podanych propozycji:
Podkład:
-biszkoptowy - przepis KK Nr 528,
-orzechowy - przepis KK Nr 533,
-makowy - przepis KK Nr 537,
-bezowy - receptura własna
Krem:
PodstawÄ™ kremu wykonujemy wg. przepisu KK Nr 535.
Różnorodność smaków uzyskuje się w zależności od zastosowanego dodatku: kawowy, kakaowy, czekoladowy,cytrynowy, jagodowy, inne.
Kształt: okrągłe, owalne, książki, koszyki, inne
Dekoracje - wykonuje siÄ™ z kremu podstawowego odpowiednio zabarwionego.

Zawartość składników pokarmowych (BTW) w 100 g danego tortu podane jest na etykietach.












Aktualności
Zapowiedzi
Dr Kwaśniewski
Żywienie Optymalne
Dieta Optymalna
Artykuły do publikacji
Artykuły opublikowane
Prasa
Kuchnia Optymalna
Prezentacja żywności optymalnej
Książki
Uroczystość w Chełmie.
wiêcej » 
Copyright © 2004-2015 Jan KwaÅ›niewski & Tomasz KwaÅ›niewski